JESSY SNACK & ROTI PLACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1393 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jessy Snack & Roti Place. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 5:59 Heerlijk gegeten (roti) !
2 dec 2022 om 20:55 Super lekkete roti en zoal altijd vrij snel bezorgd. Wij zijn vaste klant!
29 nov 2022 om 21:59 Kip is goed op smaak, aardappel goed op smaak en kousenband ook. Ik zal vaker bestellen.
28 nov 2022 om 14:37 Goed eten, optijd bezorgt!!
27 nov 2022 om 20:39 Eten was prima maar ik kreeg van thuisbezorgd de melding dat de bezorgen bijna ging aanbellen toen ik van jessy de mededeling kreeg dat mijn bestelling bereid ging worden. Lijkt me dat een betere synchronisatie op zijn plaats is.
27 nov 2022 om 7:13 Lekker roti lamsvlees. Optijd bezorgd.
26 nov 2022 om 19:25 Goed heet, heerlijke roti
25 nov 2022 om 20:21 Zoals altijd heerlijk eten! Goeie bezorging en nooit een teleurstelling. Echt gek op de tello!
21 nov 2022 om 8:22 Zoals al altijd was het eten goed
16 nov 2022 om 19:39 Moest naar werk super lief hebben ze rekening mee gehouden en optijd bezorg en t eten was echt netjes en lekker en gekregen wat beloofd echt een aanrader
16 nov 2022 om 19:12 Altijd top!!
15 nov 2022 om 20:57 Altijd goed