JESSY SNACK & ROTI PLACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1627 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jessy Snack & Roti Place. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 12:07 Er was geen kip op bot meer, maar daar werden we keurig over gebeld na 10 min na de bestelling. Grote porties, smaak was prima. Alleen had ik zelf wat meer kousenband gewild. De bezorgtijd was echt veel te lang
26 mei 2024 om 21:24 Eten is niet bezorgd, 15 minuten voor bezorging hebben ze gebeld dat er geen kippenbout was alleen kipfilet en die is niet lekker en droog. De zoveelste keer dat dit gebeurd!
21 mei 2024 om 19:55 Wij hebben een gevulde bara en roti kip besteld, dit was de lekkerste die wij in jaren gegeten hebben. En ondanks de afstand kwam het heet aan. Echt genoten van het heerlijke eten wat ook nog een super verpakt is.
15 mei 2024 om 18:34 Excellent quality good food
15 mei 2024 om 12:28 Dit was de 2e keer dat ik besteld heb bij Jessy, heerlijke roti! Tot nu toe de lekkerste die ik gegeten heb. Echt een aanrader en vlotte en vriendelijke bezorging
14 mei 2024 om 20:19 Pom was te veel zout, broodje weggegooid. Bami veel te donker en zout, sojafles waarschijnlijk in de bami gevallen. Ook niet kunnen eten.
10 mei 2024 om 18:47 Wij hadden twee gerechten besteld met beiden kip met bot, helaas kregen wij bij beiden gerechten kipfilet die erg droog was. Het kan zijn dat de kip met bot op was maar dan waren wij graag gebeld dan hadden we wat anders besteld.
8 mei 2024 om 22:51 Heerlijke roti, snel bezorgd
8 mei 2024 om 13:41 de dag ervoor geannuleerd. Vervolgens opnieuw besteld. Kwam te laat en veelte zout aan
22 apr 2024 om 9:48 Op tijd bezorgd. Eten warm en lekker en genoeg.
21 apr 2024 om 20:08 Was prima
5 apr 2024 om 7:58 Vlotte en vriendelijke bezorger